Aanmelden Energiebeurs
2023

MELD U NU AAN VOOR DE ENERGIEBEURS 2023 IN DE BRABANTHALLEN EN ONTVANG EEN GRATIS PARKEERKAARTJE!

A1 BetonOnderhoud nodigt u graag uit voor hét innovatie evenement voor de bouw en vastgoed. De BouwBeurs is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 oktober 2023 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

Over Vakbeurs Energie
Vakbeurs Energie is ’s lands grootste en meest complete zakelijke netwerkevenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in de gebouwde omgeving. Drie dagen kennis delen en zaken doen!.

U vindt ons op stand nummer 7.A009 samen met onze partner A. Rouwenhorst Isolatie, Bespaaropjehuis en aangesloten bedrijven

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers. Samen bouwen aan de toekomst is het motto. Door samenwerking in de keten bereiken we meer; experts hebben experts nodig om vandaag succesvol te zijn

Als u zich via A1 BetonOnderhoud aanmeldt voor de EnergieBeurs, ontvangt u een gratis parkeerkaart, deze kunt u bij onze stand ophalen. Verder staat de koffie uiteraard klaar!

Vriendelijke groet,
Martin Bannink
Technisch Directeur

Aanmeldformulier Energiebeurs 2023