Over ons

Ons Team bestaat uit gemotiveerde vakmensen die trots zijn op hun vakmanschap. Als je tot de A1-familie behoort dan sta je voor je werk. Wij hebben korte lijnen, zijn “Lean” en flexibel en vertegen­woor­digen een No-Nonsense cultuur met oog voor elkaar. Met deze waarden en dit Team leveren wij de beste prijs-kwaliteit in de branche.

Het management aan het woord:

Nieck Diepenmaat

Passie, innoveren, samenwerken en doorzetten zijn eigenschappen die mij kenmerken. Bij A1-BetonOnderhoud kan ik mijn persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen op deze manier volledig verwezenlijken. Het creëren van een  “familie-bedrijf-gevoel” is daarbij één van mij speerpunten.

Met mijn jarenlange kennis en ervaring van zowel de management-praktijk als de uitvoering kan ik mijn bijdrage leveren om voor onze klanten en medewerkers,  A1-BetonOnderhoud een waardevolle partner te laten zijn.  

Martin Bannink

Met mijn bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in het adviseren van onderhoudskundige oplossingen, kan ik samen met onze klanten de beste oplossingen ontwerpen. Hiermee kan ik bijdragen aan het verbeteren van het onderhoud van het vastgoed van onze opdrachtgevers. Als bouwkundige en betononderhoudskundige heb ik mij bovendien gespecialiseerd in constructieve gebreken aan beton- en metselwerk constructies. Bij A1-BetonOnderhoud kan ik mij focussen op de dingen waar ik goed in ben en voel ik mij thuis. Met mijn nimmer aflatende enthousiasme lever ik mijn bijdrage voor zowel A1-BetonOnderhoud als voor onze klanten.

Wouterjan van Lohuizen

Als sinds mijn 17e jaar ben ik actief in de wereld van BetonOnderhoud. Ik ben begonnen in de productie en na meerdere opleidingen ben ik als leerling betonreparateur doorgegroeid naar betonreparatie middenkader (niveau 4). Het is prettig om te weten waarover je praat op basis van jarenlange ervaring en opleiding. Het realiseren van praktische oplossingen in complexe situaties is mijn dagelijks werk.
Bij A1-BetonOnderhoud voel ik mij thuis en kan ik mijn sterke eigenschappen volop benutten. Wij zijn er voor elkaar en als Team
kunnen we iedere beton-technische uitdaging aan.

Jeroen Nieuwenhuis

Als ondernemer hou ik ervan om mooie bedrijven te creëren die meerwaarde leveren aan onze klanten en waar het gewoon fijn is om te werken. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd in een no-nonsense cultuur met korte communicatie-lijnen en een goede werksfeer. Tegelijkertijd staat bij ons de klant centraal. Kortom een organisatie is niets zonder mensen. Ik heb mij verder gespecialiseerd in het oplossen van bouwgebreken. Mijn meest bekende uitspraak die ik daarbij al vele jaren hanteer is ; “we doen het goed, of we doen het niet !!” . Dat is precies waar het bij ons om draait. Kennis, Kunde en concessieloze Kwaliteit.

Samen met onze partner­­bedrijf in de verduur­zamings­­branche Rouwenhorst Isolatie BV  leveren wij een breed pakket aan specialistische Onderhouds­­diensten voor Vastgoed. De nauw samen­wer­kende bedrijven vullen elkaar perfect aan. Onderhoud en Verduur­zamen vormen samen de basis.