Over ons

Al decennia zijn de oprichters van A1 BetonOnderhoud werkzaam in de branche voor specialistisch onderhoud van Vastgoed.

Specialistisch onderhoud van Vastgoed

De oprichters aan het woord:

Nieck Diepenmaat | A1betonOnderhoud

Nieck Diepenmaat

Passie, innoveren, samenwerken en doorzetten zijn kernwoorden die in mijn hoofd zitten om van A1-Beton­­Onderhoud een groot succes te maken. Een bedrijf waar ver­schil­lende disciplines en specialismen samenkomen én samenwerken, daarin zit onze kracht. Ook het creëren van een “familiebedrijf-gevoel” is één van mijn speerpunten.

Met jarenlange kennis en ervaring van zowel de praktijk als uitvoering kan ik een belangrijk steentje bijdragen om van A1-Beton­Onderhoud  een toonaangevend bedrijf te maken.

Jeroen Nieuwenhuis | A1betonOnderhoud

Jeroen Nieuwenhuis

“Bouwgebreken oplossen, renoveren en verduurzamen zitten in mijn DNA. Deze kernwaarden vormen mijn motivatie om de beste oplossing voor onze opdrachtgevers te ontwerpen. Mijn meest bekende uitspraak die iedereen kent waarmee ik werk is : “We doen het goed, of we doen het niet”! Dat is precies waar ik pal voor sta;  Kennis, Kunde en concessie loze Kwaliteit in zowel advies als uitvoering.

Ons Team bestaat uit gemotiveerde vakmensen die trots zijn op hun vakmanschap. Als je tot de A1-familie behoort dan sta je voor je werk. Wij hebben korte lijnen, zijn “Lean” en flexibel en vertegen­woor­digen een No-Nonsense cultuur met oog voor elkaar. Met deze waarden en dit Team leveren wij de beste prijs-kwaliteit in de branche.

Samen met onze zuster-bedrijven in de verduur­zamings­­branche Rouwenhorst Isolatie BV en Bestisol BV  leveren wij een breed pakket aan specialistische Onderhouds­­diensten voor Vastgoed. De nauw samen­wer­kende bedrijven vullen elkaar perfect aan. Onderhoud en Verduur­zamen vormen samen de basis.